Slam!

Snart är det dags för SLAM!

30 jul, 2018

Den 15 september är det äntligen dags för översättare och tolkar från när och fjärran att samlas i Malmö för årets upplaga av den populära nordiska konferensen SLAM!

Börshuset. Börshuset. / Foto: Felix Gerlach.

Talarna slipar på sina föredrag, sponsorerna och utställarna står i startgroparna och exekutivgruppen för SLAM! 2018 lägger sista handen vid förberedelserna. Allt för att deltagare, utställare och sponsorer ska få en så bra och matnyttig konferens som möjligt och åka hem nöjda och fulla av intryck.

Det är naturligtvis viktigt att ha ett brett och intressant program på en konferens som denna men man får inte heller glömma bort den sociala aspekten. Deltagarna måste också få tillfälle att mingla, stifta nya bekantskaper och återuppta kontakten med gamla vänner och kollegor. Därför är de sociala aktiviteterna på årets SLAM! valda med omsorg.

Vi drar igång redan på kvällen den 14 september med en välkomstmottagning i en ovanlig miljö, nämligen på Arbetarmuseet i Köpenhamn. Där får vi först bekanta oss med arbetarklassens liv på 1950-talet i Danmark genom ett flertal interiörer från olika hem. Sedan bjuds det på läckra danska smörrebröd och ädla drycker innan det är dags att ta gratisbussen över Öresundsbron tillbaka till Malmö.

Konferensen avslutas med festlig middag på Malmö Börshus. En delikat meny utlovas för såväl allätare som vegetarianer. Direkt från Amsterdam kommer kvällens DJ Leoji för att spela upp till dans.

Vi ses i Malmö!

SAMMA FÖRFATTARE +

SAMMA FÖRFATTARE +