SFÖ-konferens genom tiderna

Oj … vi får faktiskt träffas!

28 apr, 2022

Det känns ju nästan förbjudet – att få träffas, prata, glamma, svinga en bägare, dansa – precis som vi gjorde förr i tiden!

/ Bildmontage: Joaquín Moya.

Vi har blivit så vana vid att ha Anders Tegnells bistra blick i nacken att distansen har blivit en betingad reflex, men nu verkar försteningen ha släppt på riktigt, för under de senaste veckorna har kansliets e-postlåda klapprat kontinuerligt av konferensanmälningar. Vi är nu uppe i väl över 150 konferenssugna själar. Jätteroligt tycker både vi i konferensgruppen och Karlstads kommun som är glada att ta emot oss och att få träffa översättare från när och fjärran!

Vi närmar oss maxkapaciteten för de bokade lokalerna på Karlstad CCC och för en del av aktiviteterna under konferensen, och några av hotellen har också fyllts till taknocken. Vi ser oerhört mycket fram emot att träffa gamla vänner och kollegor, nya som har tillkommit sedan förra konferensen och våra talare och utställare som ska uppdatera oss på vad som har timat på marknaden de senaste åren.

Och för att ge ytterligare inspiration, här kommer flera stora bildgallerier med en mängd minnen från bejublade konferenser vi har haft – nu är det dags för en till!

Väl mött i Karlstad!

Konferensgruppen

2015–2019

2010–2014

2006–2009

2001–2005

1992–2000

SENASTE INSLAG +