Styrelsemöte

En riktig fullträff med styrelsen!

2 dec, 2021

Under novembers sista veckoslut träffades styrelsen i Stockholm för intensivt arbete och en trevlig middag kollegor emellan.

I år byttes det traditionella julbordet ut mot en angenäm middag på en italiensk restaurang på Södermalm. I år byttes det traditionella julbordet ut mot en angenäm middag på en italiensk restaurang på Södermalm. / Foto: Privat.

Årets sista fysiska styrelsemöte innehåller traditionellt två heldagar med budgetarbete, framtidsplanering och ett julbord för styrelsens ledamöter.

I fjol blev det ingen träff i verkliga livet, men i år var ordningen återställd efter det senaste årets pandemiundantag. Allt annat skedde enligt gamla vanor, med undantag av julbordet, som byttes ut mot en italiensk afton på Södermalm.

Styrelsen och verksamhetschefen träffas fysiskt fyra gånger per år, varav ett möte hålls i anslutning till den årliga konferensen. Därutöver hålls digitala styrelsemöten var tredje vecka. Och visst är det smidigt med korta digitala möten, men diskussioner, idéer och framtidsplaner får en annan effektivitet och höjd när de utvecklas med alla parter i samma rum.