SFÖ-konferens 2022

Välkommen till en konferens med extra allt!

25 jan, 2022

Tredje gången gillt brukar det heta, och det hoppas vi verkligen slår in nu när vi hälsar er alla varmt välkomna till en fysisk konferens efter två år i rad utan någon sådan.

En båtbuss i Klarälven. En båtbuss i Klarälven. / Foto: Christine Holm.

Konferensen har temat Extra allt och hålls på Karlstad Congress Culture Centre (CCC) den 6–8 maj 2022.

Du som är på plats tidigt kan inleda konferenshelgen med en inspirerande rundvandring i Karlstad med humor och överraskande infall i sällskap med två lokala legender: ”Sola i Karlstad”, Eva-Lisa Holtz, och diktaren Gustaf Fröding.

Under fredagen och lördagen får vi ta del av en mängd lärorika och underhållande programpunkter om bland annat medieöversättning, svengelska och översättning av UX och microcopy.

På söndagen beger vi oss ut i friska luften för att avrunda konferensen med valfri kultur- eller fritidsaktivitet. Den som vill får möjlighet att prova på kajakpaddling i lugna vatten med erfaren instruktör och för den som hellre stannar på land finns en utförlig lista med förslag på olika utflyktsmål i Karlstad med omnejd.

Passa på att få lite kvalitetstid med dina favoritkollegor nu när det var så länge sedan sist.

Söndagen blir även ett bra tillfälle för språkgrupperna att träffas – kontakta konferensgruppen om ni vill att vi bokar en lokal till er grupp.

Läs gärna mer på konferenssidan eller anmäl direkt nedan.

Vi ser så mycket fram emot att snart få träffa er alla igen! Välkommen till Karlstad 2022!

SENASTE INSLAG +