Redaktören har ordet

Vi inleder nya året med att skapa

14 jan, 2022

Välkommen till ett nytt år hos oss! Ledordet i våra redaktionella publikationer under första kvartalet är SKAPA.

Noelia Garasievich. Noelia Garasievich. / Foto: Annie Anderberg.

När jag tänker på det ordet ser jag de möjligheter och den kreativiteten som gör att vi hittar lösningar istället för barriärer. Vi skapar varje dag på olika sätt – inte bara genom översättning och efterredigering, utan också i vårt sätt att leda vår verksamhet som företagare, i hur vi övervinner professionella och personliga motgångar och i hur vi driver våra karriärer framåt.

Vi kommer att träffa olika översättarprofiler som delar med sig av sina erfarenheter av att ha skapat ett väldigt nischat erbjudande, besegrat tuffa utmaningar och arbetat utanför Sverige. Förvänta dig dessutom artiklar om marknadsföring, utbildning, motivation och kreativitet.

Kanske har du redan hittat dina favoritartiklar och väntar på mer inom Språk och översättning eller Karriär? Följ den röda tråden genom våra kommande inlägg och sätt igång! Vad är det du vill skapa?

Är du intresserad av att bidra till artikelserien Karriär, En översättares dagbok eller Språk och översättning? Hör av dig och berätta om dina idéer eller språket du vill uppmärksamma. Jag ser fram emot att få ditt mejl!

SAMMA FÖRFATTARE +