Styrelsen informerar

Träffa vår nya redovisningskonsult!

21 dec, 2022

Vår nya redovisningskonsult har ordning på siffrorna.

/ Foto: iStock / Foto: iStock/ Foto: iStock

Marianne Turegård heter jag och är en 56-årig ekonom som bor i Nacka.

Jag har en gång i tiden studerat ekonomi med inriktning redovisning vid Uppsala universitet (det var länge sedan). Därefter har jag arbetat bland annat som uthyrningsekonom, byråkamrer på advokatbyrå, ekonomiansvarig på läkarklinik, ekonomichef på fastighetsbolag och så småningom som redovisningskonsult i egen regi.

Jag har främst arbetat med småföretag inom en mängd olika branscher som exempelvis restaurang och hotell, fastigheter och bostadsrättsföreningar, båtförsäljning och butiksdata och jag har även haft en del uppdrag som kassör i ekonomiska föreningar på fritiden (i den mån man har någon fritid som egenföretagare). Med andra ord har jag arbetat med ekonomi och redovisning i hela mitt yrkesverksamma liv.

SAMMA FÖRFATTARE +

SENASTE INSLAG +