Styrelsen informerar

Träffa vår nya kanslist!

19 dec, 2022

Vår nya kanslist har koll på medlemmar och register.

Jag heter Fredrik Nilsson och är er nya kanslist. Mitt uppdrag är på 50 procent och det börjar den 9 januari. Jag är teknisk översättare från engelska, danska och norska till svenska. Förra året blev jag fullvärdig medlem i SFÖ. Innan jag började arbeta som översättare hade jag ett par anställningar som kanslist. Jag hoppas att den erfarenheten ska vara till nytta.

Kansliet byter nu geografisk position till Göteborg. Postboxen för SFÖ kommer att flytta hit. Jag är förväntansfull och det blir intressant att läsa och besvara era mejl och brev. Hoppas att många av er kommer till konferensen i Umeå. Jag vill tacka styrelsen för att jag har fått det här förtroendet.

SAMMA FÖRFATTARE +

SENASTE INSLAG +