Ledare

Tid att blicka framåt

14 dec, 2021

Året närmar sig sitt slut. Här i London är träden gula, röda och bruna och alla nyanser däremellan. Luften blir allt friskare. Ibland skiner solen. Ofta blåser vinden.

/ Foto: Rawpixel.

När jag skriver detta ser jag fram emot att höra Chris Durban tala om prissättning på minikonferensen och vårt sista styrelsemöte i Stockholm för i år. Det blir första gången på nästan två år som jag kommer att kunna resa till Sverige. Vi börjar så sakteliga komma till rätta med covid-19 och vad det innebär för våra liv. Att resa är mer komplicerat och kräver blanketter, munskydd, extra tid och extra oro. Men vi kan i alla fall resa.

Jag har precis tillbringat en vecka på Sicilien och kommit tillbaka med nya krafter. Det var varmt och avkopplande, skönt att vara borta från tangentbordet en stund. Där fanns inga tecken på jul eller vinter, även om lokalbefolkningen klädde sig betydligt varmare än vad vi gjorde. Allt är relativt.

Ett av de första jobben som kom in i går handlade om en julmarknad. Mitt första juljobb för säsongen. Jag känner alltid att julen kommer plötsligt och oväntat, men så är naturligtvis inte fallet. Och nu närmar vi oss mållinjen i årets maratonlopp.

Några dagar av lugn, mat, familj och vänner innan det nya året drar igång. Förhoppningsvis ett bättre år där vi och resten av världen tar oss ut ur pandemins skugga.

Vi har ett styrelsemöte i februari 2022 och sedan vår konferens i Karlstad i maj. Konferensgruppen arbetar hårt för att göra det till ett fantastiskt evenemang och vi hoppas att så många som möjligt av er kan delta.

Jag önskar er alla en fin avslutning på året och ser fram emot att träffa er nästa år.