SFÖ-konferens 2019

Södertälje 2019

15 nov, 2018

Våren kan verka rätt avlägsen just nu, men inför nästa år kan vi åtminstone se fram emot en ovanligt tidig SFÖ-konferens.

TTE-huset i Södertälje. TTE-huset i Södertälje./ Foto: Tom Tits Experiment.

Redan den 5–7 april är det dags att samlas på Quality Hotel Park i Södertälje för en klassisk tredagarskonferens med inledning fredag lunch och avslutning söndag lunch.

Konferenstemat En glokal värld knyter an till Södertäljes identitet som en riktig korsväg där både europavägar, järnvägar och människor från hela världen sammanstrålar – snart även översättare.

Södertälje är också en industristad där flera stora företag har en stark närvaro. Ett av dem är Scania, som på ett eller annat sätt kommer att spela en roll under konferensen. I sann glokal anda kommer konferensprogrammet också att innehålla inslag av både norska, danska och invandrarspråk.

Quality Hotel Park är ett modernt och trivsamt hotell mitt i Södertälje centrum. Här kommer både konferensen och lördagsbanketten att hållas. På fredagskvällen ger vi oss däremot ut på andra äventyr och upplever vetenskapliga experiment och en härlig buffé på Tom Tits Experiment.

Här hittar du konferensens egen webbsida som kompletteras med ny information allteftersom.

God jul och väl mött i Södertälje!

Konferensgruppen