Slam! 2018

SLAM! – Favorit i repris!

15 maj, 2018

Evenemanget är tillbaka i Malmö.

Öresundsbron från svenska sidan. Öresundsbron från svenska sidan. / Foto: iStock.

Den 15 september är det återigen dags för språkarbetare från Norden och andra europeiska länder att samlas på Sankt Gertrud Konferens för en dag med fullspäckat program och inspirerande talare. SLAM!, som anordnades för första gången 2016, har utvecklats till en internationell konferens för professionella översättare och tolkar. Detta avspeglar sig i programmet, med talare från bland annat USA, Schweiz och Tyskland som kommer att hålla föredrag som knyter an till årets tema ”In Pursuit of Excellence in the Language Industry”. Vi kommer att få höra föredrag som fokuserar på specialisering, branschkännedom och professionellt företagande som kan ge oss inspiration och verktyg för att skapa bättre förutsättningar för ett framgångsrikt och givande yrkesliv. SLAM! handlar också om att knyta kontakter och skapa nätverk. Den möjligheten finns inte bara under själva konferensen på kafferaster och seminarier, utan även genom de sociala aktiviteterna.

Därför drar SLAM! igång redan på kvällen den 14 september med en välkomstmottagning på Arbeidermuseet i Köpenhamn. Där blir det först besök på den permanenta utställningen, quiz och därefter mottagning med läckra, danska smörrebröd och öppen bar!

En gratis buss kommer att ta deltagarna över Öresundsbron till Köpenhamn och tillbaka till Malmö. Man kan också passa på att ta en heldag i Köpenhamn, vara med på mottagningen och därefter hoppa på bussen till Malmö. Konferensen avslutas med galamiddag på lördag kväll på Malmö Börshus, där det förutom en läcker meny även kommer att bjudas på musik och dans.

Inbjudan med preliminärt program kommer att skickas ut i början av april, men redan nu går det bra att boka hotellrum till specialpriser. Gå in på www.slamconf.com för information om hotell och priser.

Vi ses i Malmö den 15 september!

SAMMA FÖRFATTARE +

SAMMA FÖRFATTARE +