Försäkring

SFÖ:s nya försäkringsförmedlare

28 jan, 2018

Försäkringsutveckling AB förmedlar SFÖ:s gruppförsäkringar.

/ Foto: iStock.

Försäkringsutveckling AB är Sveriges enda fristående gruppförsäkringsförmedlare, helt inriktad på att utveckla och administrera försäkringslösningar anpassade för småföretagare. Tillsammans med våra partners tar vi fram heltäckande program inom personförsäkring (liv- och hälsorelaterade försäkringar för företagaren, företagarens familj och anställda) och sakförsäkring (försäkringar för företaget, företagets egendom och företagarens egendom).

Varför är det extra viktigt för företagare att välja försäkringar?
Som företagare står du utanför de försäkringar som anställda automatiskt omfattas av genom arbetsmarknadsavtal eller via sin anställning. Det är därför viktigt att du sätter dig in i vilka händelser samt inre och yttre faktorer som kan påverka dig och din verksamhet. Utifrån det kan du sedan göra ett aktivt val när det gäller vilka händelser du kan och vill hantera själv, och vilka händelser du vill köpa ett försäkringsskydd för.

Rätt försäkringsskydd för dig och ditt företag innebär att verksamheten kan överleva och snabbt återhämta sig även efter allvarliga händelser. Fel försäkringsskydd kan däremot innebära att verksamheten måste läggas ned.

Företagsförsäkring
Tillsammans med SFÖ erbjuder vi en bra och prisvärd företagsförsäkring för dig, anpassad efter din verksamhet. Försäkringen omfattar egendomsskydd, avbrottsskydd, ansvarsförsäkring och rättsskydd. Beroende av din verksamhet kan du dessutom välja anpassade tilläggsförsäkringar för att få det skydd som passar bäst för dig och din verksamhet, till exempel verksamhet i Norden, världen eller om ni är flera anställda i företaget. Som studentmedlem i SFÖ kostar din försäkring endast 350 kr per år.

Vi ses i Lund den 2021 april 2018
Försäkringsutveckling AB kommer självklart att vara på plats vid årets SFÖ-konferens. Du är mycket välkommen att besöka vår monter och prata försäkring. Väl mött!

Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar om ditt försäkringsskydd
SFÖ:s försäkringsservice
Tfn: 08-520 056 37
E-post: sfoe@fuab.com