In memoriam

Ingrids tid i styrelsen

15 mar, 2021

Till minnet av vår tidigare ordförande.

Ingrid Olsson. Ingrid Olsson. / Foto: Privat.

Ingrid Olsson var SFÖ:s ordförande under åren 2013–2017. Jag hade förmånen att sitta i styrelsen tillsammans med henne under den perioden, och vi hade ett nära samarbete. Det ska sägas att vi inte alltid hade samma syn på saker och ting, och med Ingrid var det så att man sällan behövde sväva i okunnighet om vad hon hade för syn på saken, vilken den än var! Men när det gällde SFÖ – vad föreningen behövde och hur vi ville att den skulle utvecklas, så var vi oftast överens, och jag känner stolthet och glädje när jag tänker på vad vi som styrelse lyckades åstadkomma under Ingrids ledning.

Ingrid var bra på att leda; hon hade förmågan att skapa sammanhållning och se olika slags människors värde och funktion i en grupp. Jag tvekar inte att säga att hon hjälpte mig att utvecklas mycket under de åren, genom att ge mig ansvar, förtroende, utmaningar och stöd. Jag saknar att jobba med dig, Ingrid – och att skåla i Prosecco när jobbet är gjort!

SAMMA FÖRFATTARE +