e-versättaren

Idag inviger vi vår splitternya nättidning!

19 nov, 2021

SFÖ tar med e-versättaren ett viktigt steg i sin digitala omvandling för att komma närmare både sina medlemmar och samhället i stort.

Skärmdump från vår nya nättidning. Skärmdump från vår nya nättidning.

Idag är en firandets dag. Efter nästan ett års utveckling kan vi presentera e-versättaren, vår senaste satsning för att modernisera föreningen och ta klivet fullt ut i det digitala. Nu när vi skönjer slutet på hälsokrisen som har hållit oss borta från varandra har vi det stora nöjet att tillsammans med våra medlemmar inviga en ny webbtidning som vi hoppas och tror kan föra oss närmare än någonsin.

Denna nya satsning erbjuder inte bara en mängd sätt att ta del och interagera med det rikliga och högkvalitativa innehåll vi producerar utan också en mycket mer visuell och lättillgänglig layout som förhoppningsvis kommer att locka till många timmars läsning och surfande (och även videotittande!). Vi vill att besökarna ska gotta sig i såväl innehållet som formen som e-versättaren offererar.

Tidningen som idag ser dagens ljus är faktiskt inte bara en levande publikation utan också, med sina hundratals artiklar, den största kunskapsbanken online om översättning och översättningbranschen på svenska. Här kommer du alltså att hitta allt innehåll vi har producerat de senaste åren och här kommer vi också att publicera allt nytt när vi så småningom avvecklar vår långtida trotjänare Facköversättaren. Så vi rekommenderar att du sparar denna URL bland dina favoriter.

Vi vill självklart också uppmana alla att delta och engagera sig med vår nya e-tidning och att dela innehållet i sociala media. Tveka inte att kontakta oss med dina kommentarer och förslag via e-postadressen du hittar längst ner på sidan.

Vi hoppas verkligen att du njuter och har nytta av e-versättaren!

PS. Vill du vara den första att ta del av det senaste? Glöm inte då att prenumerera på notiserna via klockan som du ser längst ner till höger. Vi ska hålla dig uppdaterad om allt som händer relaterat till SFÖ. Det är väldigt enkelt och du kan prenumerera på och av när du vill. PD