SFÖ-konferens 2021

Eva Lisa – vi flyttar konferens 2021 till molnet

20 dec, 2020

Men vi kommer igen!

Konferensgrupp 2021. Från vänster: Jerry Olsson, Charlotte Sjögren, Victoria Amanius och Björn Olofsson. Hedersmedlem: Eva Lisa Holtz. Konferensgrupp 2021. Från vänster: Jerry Olsson, Charlotte Sjögren, Victoria Amanius och Björn Olofsson. Hedersmedlem: Eva Lisa Holtz.

SFÖ:s konferensgrupp har i närmare ett år laddat för en dunderkonferens i Karlstad i april 2021, en konferens där vi alla får träffas, kramas, dansa, äta och dricka gott och bara vara tillsammans – ett event där coronakris är ett minne blott (egentligen hände den nog inte alls, den var bara en ond dröm).

Så blir det inte.

SFÖ:s styrelse har efter moget övervägande kommit fram till att föreningen inte kan ta på sitt ansvar att kalla till konferens – ens en med begränsad fysisk del – i april, när pandemin fortfarande galopperar vid årsskiftet. Konferensgruppens nya uppdrag är därför att anordna en helt fantastisk digital SFÖ-konferens i april, och det ska vi göra, lita på det. Vi låter oss inspireras av NTIF-konferensen som också fick bakas om från fysisk till digital form (se sid xx), men vår konferens ska bli mycket större! Vi har redan en imponerande lista över talare som har viktiga tankar att delge oss, och det ska de få göra i rektangulärt format. Vi kommer att hyra in oss i en studio i Stockholmsregionen och genomföra konferensen på en digital plattform – det blir intressanta föredrag, underhållning och gott om utrymme för mingel och samtal, men kaffet får du koka själv!

Karlstad ligger där det ligger vid älva och Eva Lisa (Holtz alltså – Sola i Karlstad!) står tålmodigt kvar på Residenstorget och väntar på SFÖ ett par år till!

Konferensgruppen