Styrelsen

Ett styrelsemöte utan restriktioner

15 feb, 2022

SFÖ:s styrelse träffades för årets första styrelsemöte bara dagarna efter att Sverige öppnat upp igen, och visst kändes det lite lättare att planera för framtiden nu.

Styrelsen sågs fysiskt för första gången i år 11–12 februari i centrala Stockholm. Styrelsen sågs fysiskt för första gången i år 11–12 februari i centrala Stockholm. / Foto: Joaquín Moya.

Av årets totalt fyra fysiska styrelsemöten skedde det första på Södermalm i Stockholm. För styrelsen och verksamhetschefen är början av året extra intensivt då det nya verksamhetsåret ska startas upp samtidigt som det tidigare året avslutas.

Verksamhetsberättelsen ska slutföras i samma veva som verksamhetsplanen blir aktuell. Men det är alltid roligt att se tillbaka på allt som faktiskt hänt under föregående år, och framför allt att blicka fram emot allt spännande som är på gång.

Nästa gång styrelsen ses i verkligheten blir i anslutning till konferensen i Karlstad. Men dessförinnan blir det regelbundna webbmöten, och inte minst ett digitalt årsmöte i april.

SENASTE INSLAG +